Rozloučení sezónou 2018/2019

Rozlučka se sezónou HCH 2019 proběhla 22.6., tentokrát na téma zvířata. Trošku nás sice potrápilo počasí, ale i tak byl program pestrý. Od začátku se odehrávaly různé soutěže pro děti, za které si každý účastník odnesl svou odměnu. Následovalo dekorování vítězného týmu dorostenek, kterému jménem ČSPH zlaté medaile předal P. Doležal. Gratulujeme všem dorostenkám i trenérům L+L .Dále proběhlo poděkování ze strany vedení  oddílu za odvedenou práci u týmu mužů.  Toto ocenění nedostal nikdo  jiný než trenér  Miroslav Ludvík. Program pokračoval podle plánu, a to napjatě očekávaným zápasem rodičů proti dětem. Tento zápas je vždy velice oblíbený a ani letos tomu nebylo jinak. Následovalo taneční vystoupení Sofie Balážové, za které sklidila velký aplaus.

No a opět proběhla velkolepá tombola, kterou jsem mohla komentovat….. A to si opravdu užívám – hlavní cena 2 mobilní telefony bylo veliké lákadlo. Snad si každý odnesl alespoň nějakou drobnost. Ještě proběhlo nečekané poděkování  celé hostivařské rodině od Haničky a Sáby za to, jak se dokážeme semknout opravdu jako rodina, když má někdo problém.  Díky všem účastníkům Itálie 2019. Kdo byl, tak ví. Následovala diskotéka až do pozdních večerních hodin, doprovázená laser show. Celým dnem nás  provázela muzika od DJ Radka a občerstvení od Pavla Hrubeše.

Děkujeme MČ Praha 15 za finanční příspěvek na akci. A já osobně bych chtěla moc poděkovat Domče za veškerou pomoc a spolupráci, bez ní bych to nedala. Dále Kabelce za odměny do tomboly a dárky u vstupu, Martině za pomoc u vstupu, všem pomocníkům z týmů dorostenek a dorostenců. Lence Holubcové za veškerou energii, kterou mě dobíjí. Dále pak účastníkům za donesené občerstvení a věci do tomboly.  A celkově za účast, že jste všichni přišli. Opět to bylo vydařené.  I když jsem říkala, že předám štafetu někomu dalšímu při přípravě rozlučky 2020,  už teď mám ale dvě témata – tak se těšte. A můžete pomoct při rozhodování

  1. VÁNOCE + SILVESTR 2020
  2. AVENGERS

Děkuji vedení HCH za veškerou důvěru a spolupráci. Přeji vám všem krásné léto.

Keke

Napsat komentář